En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

Denominació social:
VILASSAR JUST CLEAN S.L.

Nombre d'identificació fiscal:
B66082454

Domicili social:
C/ Xinesca 53 local 2
08340 Vilassar de Mar

Correu electrònic:
admin@vilassarjustclean.com

Telèfon:93 7506753


Fax:93 7506224


Dades d'inscripció en el registre mercantil:
VILASSAR JUST CLEAN S.L.
Registro Mercantil de Barcelona.Tom 43844, Foli 86, Secció 8, H B 440026, I/A
1 Data d'inscripció: 09-07-2013


Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa VILASSAR JUST CLEAN S.L. amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris. A través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

El simple accés a aquest lloc web no suposa entaular cap tipus de relació comercial entre VILASSAR JUST CLEAN S.L. i l'usuari.

L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà a l'usuari en cada cas concret.

Fine Meridiano S.L.
C/ Maria Vidal 191

08340 Vilassar de Mar 

Ofertes especials

Nou servei de neteja d'exteriors i terrasses.

 

VILASSAR JUST CLEAN a la xarxa

Libro de visitas

Todavía no hay comentarios.
Introduce el código.
* Campos obligatorios
Versión para imprimir | Mapa del sitio
© VILASSAR JUST CLEAN